Pages - Menu

Pages

Pages - Menu

March Wrap Up & April TBR

Март месец с основание е наричан женския месец , не само заради празниците , а и заради променливите му "настроения" Тази година напълно се убедихме в това. Един ден беше +20
градуса , а на следващия валеше сняг :Д. Е , в крайна сметка пролетното време вече дойде , женския месец си отиде и е време за месечната равносметка. Отново успях да прочета 4 книги като три от тях са част от поредица. Ето ги и тях.

1.Двор от ярост и мъгла - С.Дж.Маас 
Мисля ,че е излишно да казвам каквото и да било за книгата и самата история , тъй като всичко написано от авторката си струва да се прочете. Ако искате тотално поглъщащо и обсебващо четиво  ,което няма  да ви омръзне въпреки обема на книгите, то тогава захващайте се с поредиците на Сара.

2. Парцалена принцеса -Ерин Уот 
Започнах книгата доста спонтанно , тъй като се нуждаех от малко почивка , разведряване и нещо супер леко и приятно. Зачетох като на шега Парцалена принцеса и ,ако имах повече време до вечерта сигурно бих я завършила. Историята  е изключително завладяваща, да доста е тийн , а на места не е много реалистична ,но понякога всеки има нужда от такива четива (или поне аз )

3.Стъклен принц -Ерин Уот 
Естествено продължих с поредицата и отново не останах разочарована.Историята се развиваше ,героите претърпяха доста промени и нещата станаха още по заплетени и объркани.

4. Пясъчен замък -Ерин Уот 
 И така дойде ред и на третата книга слагаща край на историята на Ела и Рийд. Доста неща се случват в тази малка книжка , но в крайна сметка всичко завършва добре.Определено бих препоръчала поредицата на почти всеки ,тъй като е супер лека ,приятна на места дори забавна ,чете се бързо и оставя след себе си приятно усещане.

По отношение на месец Април вече имам няколко набелязани и дори започнати книги. 
Първата от тях е Толкова близо до хоризонта от Дж.Кох .Чувала съм страшно хубави мнения за книгата и най- сетне реших да я прочета и за сега историята се очертава като доста ...тъжна. Другото започнато четиво е Нови 101 отбивки на Иван Михалев. Със затоплянето на времето започвам все повече да мисля за разходки и екскурзии , а книгата дава изключително много идеи за интересни места , някои от които дори не бях чувала.
Следващата книга на дневен ред е Девети ноември - К.Хувър .Всичко ,което съм чела до сега от авторката е било страхотно и вярвам,че и сега няма да ме разочарова.
А какви са вашите планове за Април ?

Няма коментари:

Публикуване на коментар